Majoitu Lahden seudulle

Lahden seutu tarjoaa tasokkaita ja helposti saavutettavia majoitusvaihtoehtoja, joista jokainen voi valita itselleen sopivimman vaihtoehdon. Tarjolla on kattavasti hotelleja, mökki- ja hosteltason majoitusvaihtoehtoja sekä leirintäalueita.

Alta löydät kumppanihotellimme Tour Lakeland- tapahtuman aikana. Tekemällä varauksen johonkin kumppanihotelliimme, saat majoituksen Tour Lakeland -hintaan.

Saat tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä varauskoodin, jolla voit varata huoneesi alla listatuista hotelleista. Muistathan käyttää varatessasi jokaisen majoituspaikan omaa varauskoodia.

Suosittelemme varaamaan majoituksesi mahdollisimman pian rekisteröitymisen jälkeen, majoituskapasiteetti on rajallinen Lahdessa ja Lahden lähiseuduilla.


SOLO SOKOS HOTEL LAHDEN SEURAHUONE

Maineikkaan lahtelaishotellin seinillä olisi lukemattomia ja toinen toistaan uskomattomampia tarinoita kerrottavanaan – kunpa seinät vain osaisivat puhua! Lahden Seurahuoneelle on livahdettu arkea pakoon jo 1890-luvulta lähtien. Seurahuoneen vällyjen väliin on käpertynyt vieraita marsalkka Mannerheimista Ruotsin kuninkaallisiin. Myös sinä olet osa arvovieraiden joukkoa, ja toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi huomaamme Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle.

  sokoshotels.fi
  Sijainti kartalla

SCANDIC LAHTI CITY

Kodikas hotelli ja tilavat huoneet keskustan parhaalla paikalla. Ostosmahdollisuudet, ravintolat ja kaikki kaupungin palvelut ovat käden ulottuvilla. Pysäköinti hoituu kätevästi hotellin yhteydessä olevassa parkkihallissa.

 scandichotels.fi
 Sijainti kartalla

PAJULAHTI

Pajulahdessa voit majoittua laadukkaasti hotellitason huoneissamme, joissa on runsaat varustelut eikä mukavuuksista ole tingitty. Hotellitason majoitusta on yhteensä kuudessä eri rakennuksessa. Huonekoot 2+1 – 3+3hh:eita. Myös saunallisia huoneita on saatavilla.

 pajulahti.com
 Sijainti kartalla

GREENSTAR HOTEL LAHTI

GreenStar Hotel Lahti sijaitsee Lahden keskustassa aivan matkakeskuksen tuntumassa.

 greenstar.fi
  Sijainti kartalla

Löysitkö mieleisen ja juuri sinulle sopivan majoituskohteen? Lisää majoitusvaihtoehtoja löydät Visit Lahden virallisilta nettisivuilta osoitteessa www.visitlahti.fi