Visit Lahti

Tervetuloa Suomeen

Suomi on tunnettu puhtaasta luonnosta, korkeatasoisesta teknologiasta sekä ensiluokkaisesta koulutusjärjestelmästään. Suomi myös paljon muuta: lukemattomia harrastusmahdollisuuksia, urheilua, hyvinvointia, arvostettua puu- ja teollista muotoilua, upeita huviloita sekä askettisia metsämökkejä järven rannalla. Tätä kaikkea on tarjolla Lahden seudulla, vain vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja kansainväliseltä lentokentältä.

Tervetuloa Lahteen

Maailmalla Lahti tunnetaan talviurheilukaupunkina, joka on isännöinyt jo ennätykselliset seitsemät Pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisat. Kaupungissa on  lukuisia urheilupaikkoja sekä -tapahtumia. Lahdessa on investoinut sekä terveysliikuntaan että kilpa-urheiluun. Lahtelaisten urheilujoukkueiden menestys useammassa urheilulajissa siivittävät Lahden kaupungin mainetta urheilukaupunkina entisestään.

UCI Gran Fondo World Series  tapahtumakeskuksena toimii Lahden Sibeliustalo sekä Lahden Urheilu- ja Messukeskuksen alue.

Lahden Sibeliustalo

Vesijärven rannalla sijaitseva Lahden Sibeliustalo on ainutlaatuiset konsertti- ja kokouspuitteet omaava tapahtumatalo, joka tarjoaa monipuolisia palveluja sekä kuluttaja-asiakkaille että yrityksille. Vanhalle tehdasalueelle keväällä 2000 valmistuneen puisen kongressi- ja konserttikeskuksen arkkitehdit Hannu Tikka ja Kimmo Lintula ovat kertoneet talon suunnittelun päällimmäisenä innoittavana lähteenä olleen suomalainen metsä. Lue lisää: Sibeliustalo

Lahden Urheilu- ja messukeskus

Lahden Urheilu- ja messukeskus on kansainvälisestikin tunnettu, isoihin urheilu- ja messutapahtumiin suunniteltu kokonaisuus hyvien kulkuyhteyksien varrella ja kaupungin keskustan läheisyydessä. Aluella sijaitsee maailmankuulut hyppyrimäet, ravintola Voitto, jääkiekkoareena, hiihtomuseo, maauimala sekä paljon muuta. Talvella alueen lähimetsiä kiertää laaja latuverkosto ja kesällä kattavat vaellusreitit.